Harrastuskaveritoiminta

Harrastuskaveritoiminta syntyi osana Elämä Omaksi-hanketta. Toiminnan tavoitteena on löytää uusia kavereita yhdistävien mielenkiinnonkohteiden ja yhteisen tekemisen kautta.  Harrastuskaveritoimintaan voi osallistua kertaluontoisesti tai säännöllisesti. 

Harrastuskaveriryhmillä on omat whatsapp-ryhmät, joissa voi keskustella ryhmän aiheesta ja saada tietoa ryhmien tapaamiskerroista.  Lisäksi ryhmät tapaavat sovitusti yhteisen tekemisen muodossa.

Mukaan toimintaan pääset ottamalla yhteyttä 
Eeva Väänäseen 040 772 9537  

Tervetuloa mukaan!


Harrastuskaveriryhmät

Kokkausryhmä 

Kokkausryhmä käy aktiivista keskustelua whatsapp-ryhmässä. Lisäksi ryhmä tapaa kokkailun merkeissä säännöllisesti. Ryhmän toiminnassa on mukana yhteistyökumppanina Aspa-säätiö.

Kevään 2024 tapaamiskerrat ovat
Torstai 8.2. klo 17-19
Torstai 4.4. klo 17-19
Kokkailuryhmä tapaa Mukkulan kirkolla. Tila on esteetön.

Lautapeliryhmä

Lautapeliryhmä tapaa säännöllisesti pelailun merkeissä  Pelit valitaan yhdessä osallistujien kanssa. Tapaamisista viestitään yhteisessä whatsapp-ryhmässä. Lautapeliryhmän toiminnan mahdollistaa Avain-säätiö.

Seuraavan kerran ryhmä tapaa keskiviikkona 27.3. klo 16-17.45 Avain-säätiön tiloissa.

Musaryhmä

Musaryhmässä jaetaan omaa lempimusiikkia ja keskustellaan yleisesti musiikista whatsapp-ryhmässä. Ryhmä on myös tavannut toisiaan kirjastolla musiikin kuuntelun merkeissä.