Leirit

Kesäleiri Sompalaan (TÄYNNÄ)

Omatoimisille kehitysvammaisille tarkoitettu kesäleiri Sompalassa 19.8.-23.8.

Ajankohta

19.8.2019-23.8.2019

Paikka

Sompalan leirikeskus

Hinta

130€ (ei jäsenet 150€)

Sompalan leirikeskus sijaitsee Vesannon kunnassa Pohjois-Savossa luonnonkauniin järven rannalla. Yöpyminen tapahtuu joko 2 hengen aitoissa, joissa on oma suihku ja wc tai meille varatussa isommassa talossa, jossa yöpyy myös yksi ohjaajista. 

Leiriohjelmaan kuuluu saunomista ja uimista, leirinuotiolla letunpaistoa, pihapelejä, ohjattua liikuntaa sekä muuta mukavaa yhdessäoloa. Lisätietoja leiripaikasta: www.sompala.fi

Leirille mahtuu 12 omatoimista kehitysvammaista. Leirillä ei ole yövalvontaa, joten yöpymisen tulee sujua omatoimisesti. Leirille lähtee 3 ohjaajaa, vastuuohjaajana toimii Johanna Helenius.

Leirille voi myös osallistua perheen tai avustajan kanssa. Leirikeskuksessa on hyvin valittavana mökkejä yöpymiseen. Jos tämä vaihtoehto kiinnostaa, niin ota yhteyttä toimistolle ja räätälöidään teille sopiva loma!

Leirille lähdetään aamulla 19.8. Lahdesta ja paluu Lahteen tapahtuu 23.8. illan suussa. Tarkat ajat ilmoitetaan myöhemmin. Etusijalla leirille pääsyssä ovat ne, jotka eivät ole osallistuneet leiritoimintaan viime aikoina. Valituille ilmoitetaan leiristä viimeistään 21.6.2019. Leirille otetaan mukaan omat petivaatteet (lakana, pussilakana, tyynyliina ja pyyhe).

Lisätietoja

Kati Kukkonen

044 734 6808

kati.kukkonen@lskvt.fi